Logo Physioemfasis

Ο χώρος μας

Ο χώρος μας

Δείτε τον χώρο μας

Το κέντρο Φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Physioemfasis  είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα από αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους και τα χέρια μας! Από το τέλος Φεβρουαρίου 2022 σας υποδεχτήκαμε στο νέο μας χώρο, για να απολαύσετε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών φυσικοθεραπείας, κάτι που κάνουμε ανελλιπώς από το 1994.

Η βασική μας πρόκληση είναι η προσοχή στις λεπτομέρειες, η σύγχρονη αισθητική και η εργονομική διάταξη του εξοπλισμού ώστε ο χώρος να είναι αντάξιος των υπηρεσιών που προσφέρει.

Ο φωτισμός μελετήθηκε λεπτομερώς για την διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών οπτικής άνεσης ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την δραστηριότητα που φιλοξενείται σε κάθε χώρο. Όλες οι κατασκευές είναι από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές του Φυσικοθεραπευτηρίου, ώστε να βελτιώνουν την εμπειρία του ασθενή στον χώρο και να λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία του.

Το λευκό χρώμα πρωτοστατεί κάνοντας αισθητή την παρουσία του ενώ το ξύλο δηλώνει δυναμικά το παρόν. Δύο στοιχεία που συμπληρώνουν αρμονικά το ένα το άλλο, τα δωμάτια θεραπείας  ακολουθούν την ίδια λογική στην αισθητική τους και κινούνται στους ίδιους γήινους  τόνους περιλαμβάνοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και  εντοιχισμένα ξύλινα ντουλάπια και ράφια. Τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα κρεβάτια προσφέρουν μέγιστη άνεση τόσο για τον θεραπευτή όσο και τον ασθενή. Με ηλεκτροκινητήρες για την ρύθμιση του ύψους και το σπάσιμο του μεσαίο τμήματος για την καλύτερη προσαρμογή στην κάθε θεραπεία.

 

Πρόσβαση ΑμΕΑ

Το κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Physioemfasis έχει μεριμνήσει για την προσβασιμότητα των ΑμΕΑ, αφού βρίσκεται σε ισόγειο και έχει προβλεφθεί  ειδική εργονομική διευθέτηση  για την διευκόλυνση της προσβασιμότητας. Επιπλέον υπάρχει θέση στάθμευσης ΑμΕΑ με ειδική διαγράμμιση, ράμπα και WC κατάλληλα διαμορφωμένο για τα Άτοµα µε Αναπηρία.

crossmenuchevron-down